2015. okt 26.

Milyen egy blogger lakása igazából?

írta: p.tree
Milyen egy blogger lakása igazából?

Karen az egyik kedvenc bloggerem. Ide soha nem idézek tőle, mert Kanadában él és egészen más dolgokkal foglalkozik, mint én. Pl. csirkéket tart, komolyabb haszonnövényeket termeszt. A DIY alkotásai pedig remek darabok, de sokszor itthon még csak hasonló alapanyagok sincsenek, így esélytelen megcsinálni a szuper cuccait. De ettől még nagyon szívesen olvasgatom, nézegetem a képeit, nagyon kreatív és inspiráló, sőt vicces is. 

Az egész világon nagyon népszerű, ezért gyakran készülnek magazin fotózások a lakásában. Mai posztjában összehasonlító képeket tett ki, milyen is a csodálatosan styling-olt enteriőr a mindennapokban. Előre leszögezem, hogy a rumlis szerintem ugyanolyan szuper!!!!!

on-counter.jpg

Balra Karen csodálatosan bevilágított és elrendezett konyhája, jobbra pedig "működés" közben.

kitchen-side-by-side.jpg

A jobboldali, nem beállított fotón épp egy normál, DIY tevékenység folyik :)

dining-table.jpg

Jobb oldalon Karen, ha csak úgy elmélázik a Panton székén...

dining-room-portrait.jpg

És végül Karen, ahogy a magazinban mutat...

me-and-cuddles.jpg

És Karen, ha csak úgy felpattan a pultra, egy kevésbé modell vénájú csirkével :)

karen-and-cuddles-2.jpg

 

A képek tanulsága tehát, hogy ami egy profi fotós stábbal, felszerelésekkel, kimondottan az adott helyiségre fókuszáló styling munkával szuper jól mutat, az a való életben nyilván nem olyan - de ha az alapok jók, attól még nagyon menő, még akkor is, ha ottmaradnak a reggeli romjai, vagy pár eldobált ruhadarab...

Karen blogja itt.

 

Szólj hozzá

életterek